You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Költöztetés

Keressen minket bizalommal: +36-30/279-89-85

Számunkra a költöztetés küldetés! Egy olyan küldetés, amelyet nap mint nap újradefiniálunk, hiszen sosincs két egyforma költözés. De ez legyen a mi gondunk, Önnek ezzel egyáltalán nem szükséges törődnie. Csapatunkkal levesszük az Ön válláról a költözés terhét, és nem csak szó szerint! Legyen az egy kis költözés néhány bútorral és kézitáskával, vagy nagy költözés bútorgarnitúrákkal és hatalmas dobozokkal, csapatunk mindenre helyzetre tud megoldást. Önnek csak azt kell eldöntenie, hogy mikor, honnan és hová költözik. Mi minden mást megoldunk Ön helyett! Tapasztalt járművezetőink és költöztető kollégáink vigyáznak az Ön értékeire, biztos lehet abban, hogy minden ugyanolyan állapotban kerül új helyére, mint amilyen állapotban az előző helyén volt.

Költöztetés
Bútor szállítás

Keressen minket bizalommal: +36-30/279-89-85

Legyen bármilyen bútor, szétszerelhető, vagy sem, idősebb vagy új, nehéz vagy könnyű, csapatunknak nem jelent problémát az elszállítása. Szakembereink tapasztalata, valamint az egyéb speciális felszerelések segítségével bármilyen bútort tudunk emelni, mozgatni szállítani. Oda, ahová azt Ön kéri, függetlenül attól, hogy hányadik emeletre kell felvinni, vagy onnan lehozni, hogy van-e lift, vagy nincs. Bútor szállításást vállaljuk Szegeden és környékén, kérdésével, nyugodtan keressen bennünket elérhetőségeink egyikén.

Bútor szállítás
Lomtalanítás

Keressen minket bizalommal: +36-30/279-89-85

Amennyiben háztartásában az Ön számára túl sok régi, használaton kívüli tárgy halmozódott fel, amelyektől már inkább szabadulni szeretne, nem kell megvárnia az önkormányzati lomtalanítást. Önnek nem kell mást tennie, mint hogy megjegyzi, hogy mely tárgyaktól szeretne megszabadulni, majd jelzi felénk lomtalanítási szándékát. Csapatunk a feleslegesnek jelölt tárgyakat összegyűjti és elszállítja. Az elszállított tárgyakat legális lerakóhelyre visszük, így védjük, óvjuk környezetünket. És mindezt bárhol és bármikor, úgy, ahogyan azt Ön szeretné!

Lomtalanítás
Áruházi kiszállítás, Tehertaxi

Keressen minket bizalommal: +36-30/279-89-85

Amennyiben nagy méretű használati tárgyat, esetleg tartós fogyasztási cikket vásárolt, és nem bízik az áruház házhoz szállításában, ne essen kétségbe, mi ebben is segítünk Önnek. Vásároljon akár bútort, akár televíziót, mosógépet, hűtőgépet, vagy bármilyen nehéz tárgyat, mi Szegeden és környékén bármelyik áruházból elszállítjuk az Ön által vásárolt terméket pontosan oda, ahová azt Ön szeretné. És természetesen nem tesszük le a lépcső vagy az ajtó előtt, hanem pontosan ott tesszük le, ahol azt Ön kéri.

Áruházi kiszállítás Tehertaxi